Τηλ: +302286028362 | E-mail: dltthiras@gmail.com | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ⓘ Ενημέρωση:

Ανακοίνωση• ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΝΑΝΠ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID-19 Σας ενημερώνουμε ότι η προβλήτα των επικίνδυνων φορτίων θα παραμείνει κλειστή λόγω συμβάντων μέχρι νεότερης ανακοίνωσης! • Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας•Ανακοίνωση ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΑΘΗΝΙΟΥ ν. ΘΗΡΑΣ» • Χρυσό Βραβείο για το Δ.Λ.Τ. Θήρας από τα BEST CITY AWARDS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΛΥΧΑΔΑΣ

Printer-friendly versionPDF version

  

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/4/41/Ethnosimo_2.png

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

 

             Θήρα 22 Ιούνιου     2015

 

             Αριθ. Πρωτ. 847

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : 84700 ΘΗΡΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αργυρός Αντώνης.

ΤΗΛ. 22860 28362

ΦΑΧ: 22860 25878

 

               ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

   Μετά τις εγκρίσεις που εξασφαλίσαμε από τις αρμόδιες αρχές για να ξεκινήσει το έργο εκβάθυνσης της Λιμενικής Ζώνης Βλυχάδας, προχθές κατέφθασε το Ρυμουλκό, ο Γερανός και η μπάριζα που θα εκτελέσουν το έργο ώστε το λιμάνι να γίνει λειτουργικό και αξιοποιήσιμο. 

Ξεκίνησαν οι εργασίες της εκβάθυνσης της Λιμενικής Ζώνης Βλυχάδας,  θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και να ζητήσουμε τη συμβολή όλων για να προχωρήσει το έργο, ώστε να μπορέσει να εκτελεσθεί.

Για την ασφάλεια όλων κάποιες ώρες το Λιμάνι θα είναι κλειστό, με έγγραφο μας έχουμε κοινοποιήσει στους χρήστες του Λιμανιού, για τις ώρες διέλευσης των σκαφών στο Λιμένα της Βλυχάδας, οι οποίες είναι οι εξής:

Από το πρωί έως και τις 08.00, από τις 10.00 έως και τις 10.30, από 15.00 έως 16.00 και από τις 20.00 το βράδυ και μετά.

Το έργο για την ασφάλεια των διερχόμενων παρακολουθείται από την αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου και από το Διαχειριστή του Λιμένα της Βλυχάδας.

Παρακαλούμε να τηρηθούν τα ωράρια ώστε να προχωρήσει ταχύτατα η εκβάθυνση, η οποία θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία και στην ασφάλεια των σκαφών και των επιβαινόντων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του Δ.Λ.Τ. Θήρας

 

ΠΕΛΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

 

\Users\PAPITSIS\Desktop\__________.JPG

 

Τα πλωτά στη Βλυχάδα ξεκίνησαν το έργο.

 

 

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | Λιμενικό Ταμείο Θήρας Σαντορίνη | Χάρτης Ιστότοπου | Επικοινωνία

Web Design and Development by MOBLAC